Economie
Redactor: Elvira Chilaru
10 februarie 2020

Proteste la Ujgorod și în întreaga țară împotriva distrugerii întreprinderilor mici și mijlocii din Ucraina

Proteste la Ujgorod și în întreaga țară împotriva distrugerii întreprinderilor mici și mijlocii din Ucraina

Câteva zeci de antreprenori s-au adunat astăzi, 10 februarie, în Piața Teatralina  din Ujgorod.

Manifestanții  cer să fie abrogate Proiectul de lege 128/10, 129/10. Antreprenorii asigură - legile vor distruge micile afaceri în Ucraina.

Nu putem plăti salariile angajaților. Pentru a achiziționa o casă de marcat cu jurnal electronic, calculator avem nevoie de  cel puțin 40 000 de grivne.  De unde să le luăm? – îl întreabă Maria Nochenik, antreprenor privat pe corespondentul site-ului orașului Ujgorod.

Manifestările  antreprenorilor au loc  în toată Ucraina. În 27 de orașe, antreprenorii speră să fie auziți. În plus, se prevede  că o acțiune pe scară largă este planificată pentru 19 februarie lângă Biroul Președintelui țării. Vor manifesta  pentru a cere abrogarea  proiectului de lege care a fost elaborat  de deputați.

Acum, antreprenorii au pregătit un apel către președinte.

Referință: Legile nr. 128-IX și nr. 129-IX care  au fost adoptate lichidează  sistemul de impozitare simplificat și poate  duce la închiderea întreprinderilor mici. Aceste legi prevăd introducerea în sfera comerțului și prestării serviciilor registratori  de programe de tranzacții de plată (PPO), cecuri electronice și cashback pentru  cumpărători în cazul unui  cec emis ilegal. Legile prevăd introducerea caselor de marcat chiar și în magazinele mici, iar toate cecurile vor trebui trimise la biroul fiscal.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 369
Разом, у безпеці! День європейської співпраці 2020


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți