Economie
Redactor: Mariana Struț
20 mai 2020

Punctele de control de la intrarea și ieșirea din regiunea Cernăuți ar putea fi lichidate

Punctele de control de la intrarea și ieșirea din regiunea Cernăuți ar putea fi lichidate

Șeful Administrației regionale de stat Cernăuți, Serhii Osaciuk, a declarat că în data de 22 mai comisia situațiilor de urgență va lua hotărîrea privind lichidarea punctelor de control la intrarea și ieșirea din regiunea Cernăuți. Decizia corespunzătoare trebuie să fie coordonată cu medicul-șef sanitar al regiunii.

„Punctele de control, și în general regimul special de intrare-ieșire în regiune nu mai este eficient. Și totuși pericolul contaminării cu coronavirus nu a dispărut. De aceea fiecare cetățean trebuie să fie conștient și să-și asume responsabilitatea pentru sănătatea și securitatea proprie”, a menționat șeful Administrației regionale de stat Cernăuți, Serhii Osaciuk.

Reamintim că la începutul lunii mai comisia regională a situațiilor de urgență a prelungit regimul special de intrare-ieșire din regiunea Cernăuți până în data de 22 mai.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 610


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți