Economie
19 august 2021

Punctul de control ”Tisa”. Marfă confiscată în suma de 1,5 milioane de grivne

Punctul de control ”Tisa”. Marfă confiscată în suma de 1,5 milioane  de grivne
19 august 2021

Punctul de control ”Tisa”. Marfă confiscată în suma de 1,5 milioane de grivne

Punctul de control ”Tisa”.Vameșii transcarpatieni  au confiscat haine de marcă și piese de schimb pentru mașinile  de cafea pentru 1,5 milioane grivne la punctul de control Tisa

La 17 august  vameșii au confiscat 41 de cutii cu articole vestimentare  și piese de schimb pentru mașinile de cafea de la un cetățean maghiar la punctul de control Tisa, informează purtătorul de cuvânt al Vamei Transcarpatice, Viktoria Sengetovska. Potrivit acesteia, șoferul de camion în vârstă de 35 de ani a transportat  47 de cutii de piese de schimb pentru mașini de cafea pe teritoriul vamal al Ucrainei. În timpul unei inspecții a mașinii, vameșii au găsit alte 41 de cutii de carton cu mărfuri străine.

Potrivit purtătorul de cuvânt al Vamei Transcarpatice, au fost depistate articole vestimentare  de diferite mărci și sortimente: jachete pentru bărbați și femei (566 bucăți), veste (48 bucăți), pantofi pentru copii (240 perechi) și piese de schimb pentru mașinile de cafea electrice (1158 bucăți). Valoarea totală a bunurilor, conform estimărilor preliminare, depășeșete suma de 1,5 milioane de grivne.

„Un raport privind încălcarea regulilor vamale în conformitate cu partea 1 a art. 483 din Codul vamal al Ucrainei a fost întocmit împotriva unui cetățean maghiar. Acest articol prevede impunerea unei amenzi de 100% din valoarea bunurilor și confiscarea acestora", a adăugat purtătorul de cuvânt.

Până în prezent, bunurile nedeclarate au fost confiscate de la conducătorul auto. Valoarea lor va fi stabilită  de experți. Dosarul  a fost trimis în instanță.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 366


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți