Economie
Redactor: Mariana Struț
03 mai 2022

Punctul de control vamal din Probotești de la frontiera ucraineano-română, gata în proporție de 75%

Punctul de control vamal din Probotești de la frontiera ucraineano-română, gata în proporție de 75%
03 mai 2022

Punctul de control vamal din Probotești de la frontiera ucraineano-română, gata în proporție de 75%

Punctul de control vamal ”Diakivți” de la granița ucraineano-română este gata în proporție de 75 la sută, iar punctul de control ”Krasnoilsk” este aproape finalizat. Despre acesta a declarat în cadrul unui breefing șeful Administrației regionale militare Serhii Osaciuk.

Potrivit lui, Cabinetul de Miniștri al Ucrainei a aprobat deschiderea punctelor de trecere a frontierei „Diakivți” și „Krasnoilsk” de la frontiera regiunii Cernăuți cu România, după reconstrucție.

Premierul ucrainean Denis Șmigal a anunțat, în ședința de Guvern că Ucraina negociază și organizarea controlului comun de frontieră cu partea română la aceste puncte de control.

Aceste puncte de control sunt destinate circulației pietonilor și mașinilor, cu excepția transportului de marfă. Astfel punctul vamal din Probotești va funcționa, permițând circulația pietonilor și autoturismelor inclusiv și a autocarelor, însă tirurile nu vor trece pe acolo. Vama va lucra non-stop.

Punctul de control vamal din Crasna va permite trecerea pietonilor și autovehiculelor cu masa de până la 3,5 tone, în afară de tiruri. Orele de lucru 8:00 și 20:00.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1353


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți