Economie
Redactor: Mirela Amarie
30 aprilie 2021

Rada Supremă a Ucrainei examinează un proiect de lege care va finaliza reforma funciară

Rada Supremă a Ucrainei examinează un proiect de lege care va finaliza reforma funciară
30 aprilie 2021

Rada Supremă a Ucrainei examinează un proiect de lege care va finaliza reforma funciară

La 29 aprilie a.c., Rada Supremă a Ucrainei a început examinarea unui alt proiect de lege care va finaliza reforma funciară în Ucraina.

Documentul propune să permită vânzarea terenurilor online la licitații electronice. De specificat faptul că au fost depuse 776 de amendamente înainte de a doua lectură a documentului.

Proiectul de lege prevede că licitația terenurilor de stat va fi doar online. Depunerea documentelor, înregistrarea, participarea pot fi furnizate de oriunde în lume, iar informațiile despre licitație și loturi vor fi postate imediat pe internet.

Potrivit autorilor legii, organizatorii nu vor putea abuza de drepturile participanților. Se presupune că informațiile despre ei, înainte de încheierea licitației, vor fi confidențiale. Cel puțin două persoane vor putea tranzacționa.

Garanția de participare la licitație va fi de la 30% din valoarea prețului inițial. Licitația va avea loc în trei etape: o etapă - o creștere a ratei. Pasul minim se determină a fi cel puțin 1% din prețul inițial al lotului.

Vă reamintim că zilele trecute, Rada Supremă a aprobat în a doua lectură un proiect de lege care permite să fie transferate terenurile în afara așezărilor în proprietatea comunală. Lege, care a fost luată în considerare încă din data de 16 martie, i-au fost depuse peste 3 000 de modificări.

Agenţia BucPress  - www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 447


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți