Economie
Redactor: Mariana Struț
16 august 2021

Raitingul Prozoro: Pe ce loc s-a clasat orașul Cernăuți?

Raitingul Prozoro: Pe ce loc s-a clasat orașul Cernăuți?
16 august 2021

Raitingul Prozoro: Pe ce loc s-a clasat orașul Cernăuți?

Orașul Cernăuți a ocupat locul cinci în clasamentul orașelor ucrainene în ceea ce privește activitatea de închiriere a bunurilor comunale. Astfel, în al doilea trimestru, orașul a primit mai mult de o jumătate de milion de grivne pe lună pentru chirie, potrivit site-ului oficial al Consiliului orașului Cernăuți.

În primul trimestru, orașul s-a clasat pe locul șapte în acest clasament.


Raitingul orașelor se formează după următoarele criterii:

1. Pentru a calcula ratingul, sunt selectați indicatorii care indică cel mai mult eficiența licitațiilor:% din licitarea reușită și nivelul de concurență în raport cu orașul lider din acest trimestru. (!!! Aceste cifre sunt calculate ca procent, astfel încât orașele mari să fie comparate în mod egal cu cele mici).

2. Orașele care au organizat cel puțin 10 licitații de succes pentru trimestrul respectiv sunt incluse în clasament.

3. Rata maximă de concurență în al doilea trimestru al anului 2021 - 2,06 oferte, cu această cifră au fost comparate toate celelalte orașe.

4. Pentru referință, s-a adăugat suma aproximativă a veniturilor pe care orașul le primește în fiecare lună (de obicei, licitațiile de chirie se țin pe o perioadă de 5 ani), precum și procentul creșterii medii a prețului la licitația din oraș.

5. Indicatorul suprafeței închiriate de oraș nu este luat în considerare, deoarece în acest caz, orașele mari ar primi un avantaj și mai multe puncte, deoarece au mult spațiu de închiriat.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 384


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți