Economie
Redactor: Elvira Chilaru
12 august 2021

Reducerea tarifelor la energia electrică pentru clienții casnici

Reducerea tarifelor la energia electrică pentru clienții casnici
12 august 2021

Reducerea tarifelor la energia electrică pentru clienții casnici

Guvernul ucrainean a redus tariful la electricitate, dar nu pentru toți consumatorii. Decizia relevantă a fost luată în cadrul unei reuniuni a Cabinetului de Miniștri din Ucraina din 11 august.

Conform deciziei Guvernului, de la 1 octombrie, tariful pentru electricitate pentru populație va fi de 1,44 grn/kW, cu condiția ca consumul să fie de până la 250 kWh pe lună.

"Pentru familiile ucrainenilor care consumă mai mult de 250 kWh pe lună, prețul rămâne neschimbat - adică 1 grivnă 68 copeici", - a spus Denis Shmygal.

Modelul responsabilităților atribuite se aplică companiilor de stat Energoatom și Ukrhydroenergo. Se remarcă faptul, că limita de 250 kWh pe lună depășește nivelul mediu lunar al consumului de energie electrică din Ucraina - 168 kWh. Potrivit ministrului Energiei, Herman Galușcenko, mai mult de 250 kWh de energie electrică este consumată de 20% din gospodării.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 307


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți