Economie
09 august 2021

Regiuna Cernăuți: Vor fi achiziționate laptopuri în sumă de 29 mln de grivne

Regiuna Cernăuți: Vor fi achiziționate laptopuri în sumă de 29 mln de grivne
09 august 2021

Regiuna Cernăuți: Vor fi achiziționate laptopuri în sumă de 29 mln de grivne

Până la sfârșitul anului 2021 pentru profesorii școlilor medii de cultură generală din regiunea Cernăuți vor fi achiziționate aproape o mie și jumătate de laptopuri.

Jumătate din numărul total al instituțiilor medii din regiune vor beneficia de laptopuri, se comunică pe site-ul Ministerului Învățământului și Științei.

Distribuirea laptopurilor se va face, cu luarea în considerare a dotării instituțiilor  de învățământ cu calculatoare. De asemenea, se va ține cont și de faptul, dacă școala medie de cultură genrală este o instituție de suport sau o instituție de învățământ cu peste 100 de elevi, a declarat într-un comentariu pentru UA:Bucovina, directorul departamentului regional învățământ și știință, Liudviga Țurcan.

Din suma prevăzută pentru achiziţionarea echipamentelor IT (inclusiv laptopuri) - 29 milioane de grivne, mai mult de 25 de milioane sunt subvenții de la bugetul de stat, circa 4 milioane de grivne - din bugetele locale.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 703


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți