Economie
Redactor: Svetlana Pantea
16 noiembrie 2021

Regiunea Cernăţi va găzdui statele-membre ale Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării

Regiunea Cernăţi va găzdui statele-membre ale Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării
16 noiembrie 2021

Regiunea Cernăţi va găzdui statele-membre ale Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării

O întâlnire a Coordonatorilor  Naţionali şi Coordonatorilor domeniilor prioritare ale Strategiei va avea loc la Cernăuți în luna mai, precizează site-ul oficial  al Administrației Regionale de Stat Cernăuți. 

Prezentarea programului privind preşedinţia Ucrainei a avut loc ieri,15 noiembrie, la Kiev, la eveniment participând Serhii Osaciuk, şeful Administraţiei Regionale de Stat Cernăuţi. În discursul său, el a menţionat că  toate raioanele regiunii Cernăuţi sunt în contact  cu ţările participante la Strategia Dunării. Prin urmare, planurile şi acţiunile regiunii Cernăuţi în perioada preşedinţiei Ucrainei sunt orientate la implicarea comunităţilor locale şi societăţii  civile în desfăşurarea unei cooperări  strânse cu autorităţile centrale ale Ucrainei reprezentate la acest eveniment, dar şi cu structurile Strategiei şi ale statelor-membre. 

În afară de aceasta, Serhii Osaciuk a subliniat că una din priorităţile Strategiei Dunării este dezvoltarea infrastructurii în domeniul transportului. În plus, a menţionat că, în prezent, în regiunea Cernăuţi se lucrează intens la deschiderea a patru puncte  de trecere şi control la graniţa cu România. 

Agenţia BucPress - www.bucpress.eu 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 447


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți