Economie
29 iulie 2021

Regiunea Cernăuți: 30 de localităţi au rămas fără curent electric

Regiunea Cernăuți: 30 de localităţi au rămas fără curent electric
29 iulie 2021

Regiunea Cernăuți: 30 de localităţi au rămas fără curent electric

Din cauza vântului puternic în mai multe comunități teritoriale unite din regiunea Cernăuți au fost distruse linii de energie electrică și au fost răsturnați  stâlpi de electricitate.

Mai mult de 30 de localități din regiune nu sunt alimentate cu energie electrică, a declarat într-un comentraiu pentru UA:Bucovina, secretarul de presă al întreprinderii Obl/energo, Alina Naghirneak.

Majoritatea satelor fără electricitate se află pe teritoirul fostului raion NoaSuliță - aproximativ 20 de localități. În prezent lucrează brigăzile și repară liniile electrice. De asemena, au rămas fără electricitate mai multe case din satele raioanelor Kelmenți, Hliboca, Vijniția și Putila. Alimentarea cu energie electrică va fi reluată în zilele de 29 și 30 iulie, potrivit purtătorului de cuvânt al întreprinderii.

Agenția BucPress  - www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1206


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți