Economie
Redactor: Mirela Amarie
20 noiembrie 2020

Regiunea Cernăuți a primit asistență caritabilă din partea districtului partener Șvabia

Regiunea Cernăuți a primit asistență caritabilă din partea districtului partener Șvabia

Zilele acestea, în regiunea Cernăuți, a ajuns un alt ajutor caritabil, de data aceasta, din partea regiunii partenere germane Șvabia.

În special, datorită cooperării cu Casa Fritz Felsenstein din oraşul german Konigsbrunn, centrul regional de reabilitare pentru copiii cu dizabilități „Copil special” din Cernăuți a primit mobilă și mobilier special pentru copiii cu dizabilități, echipamente pentru computer, măști de protecție, și produse de igienă.

Filantropii germani au acordat, de asemenea, atenție centrului raional „Dzvinochok” pentru reabilitarea copiiilor cu dizabilități din Cozmeni (Chițmani).

În plus, Centrul de Cercetare a Bucovinei, care funcționează din 1992 pe lângă Universitatea Națională Iuri Fedkovici din Cernăuți, a primit noi apariții editoriale de la Institutul Bucovinei din Augsburg, Germania.

Transferul asistenței a fost posibil cu ajutorul și cooperarea strânsă a Consiliului Deputaților din districtul Swabia și a Administrației Regionale de Stat Cernăuți.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 132


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți