Economie
15 octombrie 2020

Regiunea Cernăuți: Angajați ai primăriei orașului Novodnistrovsk, reținuți pentru luare de mită

Regiunea Cernăuți: Angajați ai primăriei orașului Novodnistrovsk, reținuți pentru luare de mită

Potrivit Poliției Naționale în regiunea Cernăuți, unul dintre candidații la postul de primar al orașului Novodnistrovsk împreună cu un deputat al Consiliului orășenesc au fost reținuți sub acuzația de luare de mită.

Secretara consiliului orășenesc Novodnistrovsk, din regiunea Cernăuți, Natalia Țâmbaliuk este suspectată de cerere de mită în suma de 10 mii de dolari pentru pentru darea în arendă a proprietății comunale la un preț redus, informația respectivă fiind confirmată postului public de televiziune de  către șeful secției de anchetă a direcției de poliție din Novodnistrovsk,  Denis Dovbenko.

În același timp, pe pagina de Facebook a Departamentului de Investigații a Poliției Naționale se comunică despre faptul că secretarul unui consiliu orășenesc din regiune, un deputat și ruda acesteia au organizat o schemă corupționistă, de cerere de mită în valoare de 10 mii de dolari pentru facilitarea la întocmirea contractelor de închiriere a imobilului la prețuri reduse. Secretara consiliului orășenesc Novodnistrovsk (candidat la postul de primar al orașului) a fost reținută împreună cu alți suspecți în momentul când luau mită. O parte din mita cerută - 4 mii de dolari a fost confiscată de poliție.

 Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 326
Разом, у безпеці! День європейської співпраці 2020


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți