Economie
28 ianuarie 2022

Regiunea Cernăuți: Asistent al parlamentarului, prins în flagrant pentru luare de mită

Regiunea Cernăuți: Asistent al parlamentarului, prins în flagrant pentru luare de mită
28 ianuarie 2022

Regiunea Cernăuți: Asistent al parlamentarului, prins în flagrant pentru luare de mită

Într-un comentariu pentru audiovizualul public UA:Bucovina, avocatul asistentului deputatului implicat în luare de mită, a declarat că clientul său ”neagă faptul cererii de mită”.

Asistentul parlamentarului ucrainean Petro Stratiiciuk  este suspectat de cerere de mită în suma de peste 5 mii de dolari pentru a influența pozitiv asupra deciziei de alocare de terenuri militarilor din Cernăuți, s ecomunică pe site-ul Procuraturii regiunii Cernăuți.

Potrivit anchetei, Stratiiciuk a fost reținut în timpul primirii a unei părți din suma de bani – 5 000 de dolari. Cu acești bani asistentul deputatului trebuia să influențeze asupra funcționarilor și deputaților Consiliului orășenesc Cernăuți privind alocarea de terenuri pentru participanții la Operațiunile Antiteroriste din estul țării.

Într-un comentariu pentru audiovizualul public UA:Bucovina, Oleksandr Noșkii, avocatul asistentului deputatului implicat în luare de mită, a declarat că clientul său ”neagă faptul cererii de mită și consideră cauza drept o provocare din partea oamenilor legii”.

Cazul de corupție va fi examinat de Judecătoria raionului Șevcenko din Cernăuți. Potrivit site-ului Justiție a fost numit un judecător.

Agenția BucPress  - www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 358


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți