Economie
15 februarie 2022

Regiunea Cernăuți: Contrabandiștii au fost opriți cu focuri de armă

Regiunea Cernăuți: Contrabandiștii au fost opriți cu focuri de armă
15 februarie 2022

Regiunea Cernăuți: Contrabandiștii au fost opriți cu focuri de armă

Poliția de frontieră a tras două focuri de armă în plan vertical pentru a opri câțiva bărbați suspectați de contrabandă.

Pesoane neidentificate au încercat să treacă ilegal dincolo de frontiera ucraineano-română colete cu articole de tutungerie. Despre acest lucru se comunică pe pagina de Facebook a Departamentulului Serviciului de Grăniceri al Ucrainei, dislocat în regiunea Cernăuți, potrivit audiovizualului public UA:Bucovina.

Primul caz a avut loc la 50 metri de frontieră, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Grănicerii au dat peste un grup de oameni. Observând poliția, aceștia au fugit și au lăsat aproape 12.000 de pachete de țigări. În aceeași noapte, peste 4.000 pachete de țigări au fost aruncate la 30 de metri de frontiera ucraineană. Marfa de contrabandă a fost amplasate în unitatea de frontieră și va fi predată poliției, potrivit comunicatului. 

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 362


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți