Economie
Redactor: Mariana Struț
02 august 2021

Regiunea Cernăuți: Grănicerii au reținut contrabandiști cu 20 mii cartușe de țigări

Regiunea Cernăuți: Grănicerii au reținut contrabandiști cu 20 mii cartușe de țigări
02 august 2021

Regiunea Cernăuți: Grănicerii au reținut contrabandiști cu 20 mii cartușe de țigări

Infractorii în scopuri ilegale au luat cu ei aparate de radio și vizoare  termice pentru a monitoriza acțiunile polițiștilor de frontieră.

Ofițerii unității de căutare operativă a detașamentului Cernăuți și luptătorii DOZOR au oprit două încercări de a transporta țigări în România, potrivit  Agenției de știri ACC.

Traseul infractorilor se desfășura de-a lungul traseelor ​​montane de pe teritoriul Ucrainei în zona detașamentului Selyatyn și urma să se încheie în România.

Grănicerii au oprit contrabandiștii cu focuri de avertizare. Șase cetățeni ucraineni cu 21 de pachete de țigări au fost reținuți în timpul operațiunii. Pentru a muta ilegal peste graniță peste 10.000 de pachete de țigări și a monitoriza acțiunile polițiștilor de frontieră, tinerii au luat cu ei aparate de radio și un vizor termic.

Iar pe parcela detașamentului Falkiv, oamenii legii au împiedicat transportarea ilegală a 25 de colete de țigări (peste 12.000 de cartușe) peste graniță.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 472


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți