Economie
Redactor: Elvira Chilaru
09 septembrie 2021

Regiunile Cernăuți și Transcarpatia se vor alătura traseului turistic internațional montan E8

Regiunile Cernăuți și Transcarpatia se vor alătura traseului turistic internațional montan E8
09 septembrie 2021

Regiunile Cernăuți și Transcarpatia se vor alătura traseului turistic internațional montan E8

Regiunile Cernăuți, Ivano-Frankivsk, Lviv, și Transcarpatia intenționează să construiască infrastructura necesară pentru a se alătura la un traseu turistic transeuropean pietonal– E8, notează Agenția BucPress.

Traseul turistic E8 pleacă din Irlanda până în Bosfor. Este marcat în cea mai mare parte de țările europene și este foarte popular printre călătorii activi.

„În cadrul fiecărei regiuni  este necesar să deschidem drumul prin magneți turistici proeminenți. Sarcina noastră este de a elabora un traseu convenit de cele patru regiuni din Carpați și apoi de a solicita împreună de la Asociația Călătorilor  din cadrul Uniunii Europene  și Agenției de Stat pentru Dezvoltarea Turismului din Ucraina pentru aprobarea și includerea părții ucrainene a E8 în resursele de informații și căutarea ulterioară a  resurselor  financiare pentru construcția unei  infrastructuri normale  pentru călătorii activi", a declarat Administrația de Stat Regională din Lviv.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 389


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți