Economie
05 august 2021

Reparația drumului către punctul de control „Diakivți – Racovăț”. Se lucrează ziua și noaptea

Reparația drumului către punctul de control „Diakivți – Racovăț”. Se lucrează ziua și noaptea
05 august 2021

Reparația drumului către punctul de control „Diakivți – Racovăț”. Se lucrează ziua și noaptea

Se lucrează ziua și noaptea. Continuă reparația drumului către punctul de control „Diakivți (Probotești)– Racovăț. Lucrările de construcție a drumului din Ținutul Herța nu încetează nici în timpul nopții.

Despre acest lucru comunică Serviciul de administrare a drumurilor din regiunea Cernăuți, potrivit molbuk.ua. Astfel, un tronson de 5 kilometri din drumul T-26-04 Cernăuți - Herța - punctul de control Diakivți(Probotești) sunt în curs de construcție. La lucrările de drumuri sunt angajați peste cincizeci de muncitori și 40 diferite mijloace şi echipamente tehnice. Lucrează non-stop pentru a asigura o înaltă calitate. Lucrările sunt efectuate de firma contractantă „ShBU -77”.

Supravegherea calității lucrărilor de reparații este efectuată de specialiștii departamentului de planificare, proiectare și controlul calității drumurilor al Serviciului de administrare a drumurilor din regiunea Cernăuți.

Agenția BucPress reamintește că au trecut 10 ani de când trecerile vamale „Diakivţi-Racovăţ” şi „Krasnoilsk-Vicovul de Sus” stau închise. Acordul de finanțare pentru implementarea proiectului de cooperare transfrontalieră „Amenajarea punctelor de control rutier internațional „Krasnoilsk”, „Diakivți” a fost semnat în decembrie 2013 cu un buget total de 3,5 milioane de euro.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 734


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți