Economie
Redactor: Elvira Chilaru
30 iulie 2020

România a oferit permise suplimentare transportatorilor din Ucraina

România a oferit permise suplimentare transportatorilor din Ucraina

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor din România a înmânat 8.000 de formulare de permise suplimentare pentru transportatorii rutieri din Ucraina pentru anul 2020, care vor fi în curând disponibile pentru a fi emise   în punctele autorizate.

Din cele 8.000 de permise, transportatorii ucraineni vor avea 3.000 de permise pentru trafic bilateral și de tranzit și 5.000 de permise pentru trafic de tranzit.

Transportatorii ucraineni pot  urmări informațiile  pe site-ul oficial al Serviciului de Stat al Ucrainei pentru siguranța transporturilor.

Permisele au fost transmise de la București la Kiev într-un timp extrem de scurt, fapt pentru care  autoritățile ucrainene  mulțumesc tuturor celor implicați în acest proces.

De asemenea, de astăzi, 4.711 permise suplimentare ale Republicii Polonia au fost  transmise Ambasadei Ucrainei la Varșovia, pentru a fi  înmânate părții ucrainene.

Dintre acestea: permise universale Euro-3 - 2.817, permise universale Euro-4 - 452 și permise universale Euro-5 - 1.442.

Ministerul Infrastructurii din Ucraina continuă dialogul cu Ministerul Infrastructurii din Republica Polonia privind organizarea negocierilor bilaterale în timpul cărora se va discuta în detaliu problema cooperării în domeniul transportului rutier.

Se va reaminti că în urmă cu câteva zile, mijloacele de transport  au format cozi de kilometri la granița cu Ungaria.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 170

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți