Economie
Redactor: Elvira Chilaru
01 decembrie 2021

România-Ucraina: Un nou punct de control non-stop va fi construit în Transcarpatia

România-Ucraina: Un nou punct de control non-stop va fi construit în Transcarpatia
01 decembrie 2021

România-Ucraina: Un nou punct de control non-stop va fi construit în Transcarpatia

O direcție-cheie în dezvoltarea cooperării ucraineano-române este dezvoltarea infrastructurii de frontieră, care include, în special, lansarea de noi puncte de control internaționale.

Potrivit Administrației Regionale de Stat Transcarpatice, una dintre sarcinile principale astăzi este construirea unui multpromiţător punct de control „Biserica Albă - Sighetu Marmaţiei” în raionul Teaciv (Teceu).

Oportunitatea deschiderii sale se datorează în primul rând necesității de a descărca punctul de control și trecere a frontierei „Dyakove”. Șeful-interimar  al administrației regionale de stat a subliniat că acesta din urmă este acum singurul punct de control pentru traficul de marfă fără restricții de greutate cu România în regiune.

Zilele trecute, în Transcarpatia, a fost aprobat un proiect de management al terenului și a fost alocat un teren de aproape 12 hectare pentru un nou punct de control non-stop în afara localității Biserica Albă. Se preconizează realizarea a 4 benzi pentru camioane, 6 - pentru autoturisme, 2 - pentru autobuze și 2 benzi pentru pietoni.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 852


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți