Economie
29 iulie 2021

Săraca companie bogată a Căilor ferate din Ucraina

Săraca companie bogată a Căilor ferate din Ucraina
29 iulie 2021

Săraca companie bogată a Căilor ferate din Ucraina

Vor fi judecate 15 persoane implicate în ”spălări de sume mari de bani” de la căile ferate ”Ukrzaliznyția”. Infractorii au delapidat fonduri ca urmare a unei pseudo-reparații a trenurilor diesel.

Potrivit serviciuluide presă al Biroului Procurorului General, printre cei acuzați de delapidare: fost șef al uneia dintre întreprinderi, a cărui acțiuni din 100% sunt incluse în capitalul autorizat al Ukrzaliznyția; foști adjuncți ai fostului șef menționat anterior; directori și actuali șefi ai diviziilor suburbane de transport de pasageri; șefii unităților de producție ale depozitelor de unități multiple ale filialeleor regionale ale societății pe acțiuni.

Serviciul de presă notează că în perioada 2015-2016, infractorii au inventat scheme de delapidare a fondurilor în valoare de 58,6 milioane de grivne ca urmare a organizării unei pseudo-reparații a trenurilor diesel.

„În special, în perioada 2015-2016, oficialii de la ”Ukrzaliznyția”, cu implicarea unor întreprinderi fictive, au întocmit și au emis documente false despre presupusa implementare a modernizării a mai mult de 20 de trenuri diesel”, se specifică pe site-ul Procuraturii Generale.

Grupul de experți a constatatat - ”fondurile au fost delapidate de infractori, în ciuda faptului că nu au fost efectuate lucrări de modernizare”.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 386


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți