Economie
Redactor: Elvira Chilaru
04 decembrie 2020

Sărbătoare fără târguri de Crăciun. Cum intenționează Slovacia să păstreze atmosfera sărbătorilor de iarnă

Sărbătoare fără târguri de Crăciun. Cum intenționează Slovacia să păstreze atmosfera sărbătorilor de iarnă
04 decembrie 2020

Sărbătoare fără târguri de Crăciun. Cum intenționează Slovacia să păstreze atmosfera sărbătorilor de iarnă

Chioșcurile  și târgurile tradiționale de Crăciun din Presov, Slovacia, și alte orașe vor fi închise din cauza măsurilor de carantină.

Totuși, primăria a decis ca locuitorii și oaspeții centrului regional să nu rămână fără o adevărată atmosferă de Crăciun, să poată degusta băuturi și specialități populare.

"Dezvoltarea nefavorabilă a situației pandemice din Slovacia, precum și consolidarea măsurilor igienice și de siguranță, nu ne vor permite să deschidem piețele noastre populare de Crăciun în acest an. Regulamentele sunt în continuă schimbare, deci nu putem prevedea ce se va întâmpla în decembrie", a declarat Vladimir Tomek, purtătorul de cuvânt al orașului Presov.

Cu toate acestea, municipalitatea promite că atmosfera de Crăciun din centrul orașului se va păstra.

"Vom face totul pentru a vă face să simțiți din nou frumusețea Crăciunului în Presov anul acesta și să respirați atmosfera Adventului", a spus primarul Andrea Turchanova.

În timpul sezonului de vacanță, locuitorii din Prešov și oaspeții orașului se vor putea bucura de mâncăruri delicioase sau băuturi tradiționale de Crăciun chiar în fața restaurantelor sau a cafenelelor.

Până în prezent, aproape 30 de restaurante din centrul orașului și-au exprimat interesul pentru această acțiune. Condiția este respectarea tuturor cerințelor sanitare și igienice, în conformitate cu cerințele actualei măsuri a Departamentului de Sănătate din Republica Slovacă.

De asemenea, toate orașele din Slovacia sunt acum decorate cu ghirlande și pomi de Crăciun.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 370


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți