Economie
Redactor: Elvira Chilaru
23 octombrie 2021

Se construiește un gard pe podul peste Tisa pentru a reduce poluarea râului

Se construiește un gard pe podul peste Tisa pentru a reduce poluarea râului
23 octombrie 2021

Se construiește un gard pe podul peste Tisa pentru a reduce poluarea râului

Pe podul de peste râul Tisa, de la granița ucraineano-ungară, lucrătorii Serviciului Rutier din regiunea Transcarpatia au început să monteze un gard din plasă zincată.

Gardul  respectă standardele europene, deși până în prezent  n-a existat nicio grilă pe pod.

"În primul rând, se montează garduri pentru siguranța oamenilor și pentru a împiedica oamenii să arunce gunoi, pentru că gunoaiele pe care oamenii le aruncă de pe pod intră în Tisa și plutesc în Ungaria. Prin urmare, gardurile vor proteja râul de gunoaie", a spus purtătorul de cuvânt Ani Nikoghosyan.

Ea a adăugat că lucrarea se realizează din bugetul  Serviciului Rutier Regional. Costul final nu este anunțat în timp ce lucrările sunt în desfășurare. Lucrările sunt în prezent finalizate pe partea dreaptă a podului, apoi va fi montat gardul pe partea stângă - 96 de metri pe ambele părți. În condiții meteorologice favorabile, lucrările vor fi finalizate într-o săptămână.

Gardul este instalat în prezent doar peste pod până la punctul de control Tisa, alte lucrări similare la celelalte poduri de la frontiera de stat  nu au fost încă anunțate.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 659


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți