Economie
09 decembrie 2021

Șeful ambasadei SUA anunță sancțiuni împotriva corupționarilor din Ucraina

Șeful ambasadei SUA anunță sancțiuni împotriva corupționarilor din Ucraina
09 decembrie 2021

Șeful ambasadei SUA anunță sancțiuni împotriva corupționarilor din Ucraina

Împuternicitul cu afaceri ad-interim al SUA în Ucraina, Kristine Kevin, a anunțat aplicarea de sancțiuni ale SUA împotriva oficialilor ucraineni  implicați în scheme de corupție.

Despre acest lucru Kristine Kevin a declarat joi, 8 decembrie, în cadrul conferinței ”Șapte ani de reformă anticorupție” potrivit publicației evropeyska pravda cu referire la RBC-Ucraina.

”Administrația Biden a inclus Lupta împotriva corupției pe agenda sammit-ului, care va începe astăzi, și Ucraina participă și ea la acest summit”, a completat  Kevin, referindu-se la Summit-ul pentru Democrație. ”Aș vrea să vă informez că astăzi, la ora 17:30, va fi un anunț foarte important. SUA va aplica sancțiuni persoanelor implicate în corupție, cu probabilitate ve-ți recunoaște pe cineva din această listă”, a specificat Împuternicitul ca afaceri ad-interim al SUA în Ucraina, Kristine Kevin.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 201


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți