Economie
05 iulie 2021

Șoferi de tiruri din Cernăuți, amendați în suma de 320 mii de grivne

Șoferi de tiruri din Cernăuți, amendați în suma de 320 mii de grivne
05 iulie 2021

Șoferi de tiruri din Cernăuți, amendați în suma de 320 mii de grivne

În cursul lunii iunie curent, au fost amendați 75 de șoferi de tiruri din regiunea Cernăuți, care conduceau autocamioanele cu încărcături mai mari decât cele autorizate. În total, vor trebui să plătească amenzi în suma de 320 mii de grivne, se comunică pe site-ul  Ministerului Infrastructurii.

În medie, fiecare șofer a fost amendat cu mai mult de 4 mii de grivne.  Restricțiile privind circulația vehiculelor mari sunt introduse vara, când temperatura aerului depășește +28 de grade.

Încălcarea restricțiilor duce la deteriorarea asfaltului. Șoferii de tiruri pot folosi platforme speciale temporare pentru parcare. Lista parcărilor este marcată pe hartă. Restricțiile nu se aplică asupra autocamioanelor, ce transportă bunuri care se alterează ori se deteriorează și sunt utilizate la lichidarea consecințelor dezastrelor.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 353


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți