Economie
Redactor: Elvira Chilaru
20 aprilie 2022

Starlink și-ar putea deschide o reprezentanță în Ucraina

Starlink și-ar putea deschide o reprezentanță în Ucraina
20 aprilie 2022

Starlink și-ar putea deschide o reprezentanță în Ucraina

Starlink a început să lucreze la deschiderea unei reprezentanțe în Ucraina. Acest lucru a fost anunțat de ministrul transformării digitale al Ucrainei, Mihaylo Fedorov.

„Astăzi am primit încă o veste pozitivă - Starlink a început lucrările la deschiderea unei reprezentanțe în Ucraina! La rândul meu, am instruit autoritățile competente să se asigure că procedurile necesare de certificare, măsurare și frecvență să fie  finalizate cât mai curând posibil. Vă voi informa detalii mai târziu”, a spus Fedorov.

Viceprim-ministrul a spus că până astăzi, peste 10.000 de stații Starlink ajută Forțele Armate să mențină legătura, să sprijine funcționarea instalațiilor critice de energie și telecomunicații, a unităților de sănătate și chiar o campanie de semănat. „Și, de asemenea, să readucă la viață teritoriile eliberate”, a adăugat el.

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 202


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți