Economie
23 septembrie 2021

STOP corupția. Daruri incredibile pentru un deputat din ”Slujitorul poporului”

STOP corupția. Daruri incredibile pentru un deputat din ”Slujitorul poporului”
23 septembrie 2021

STOP corupția. Daruri incredibile pentru un deputat din ”Slujitorul poporului”

Incredibil! Deputatul ”Slijitorul poporului” a declarat într-o singură zi - ”primirea unui cadou” de 5 milioane 610 mii de grivne.

Un parlamentar ucrainean, membru al partidului proprezidențial ”Slujitorul poporului” a declarat despre ”un dar fără seamăn” în suma totală de 5,3 milioane de grivne și ”un alt dar” - un ceas de mână, prețul căruia depășeșete 167 de pensii minime, potrivti publicației dialogs.org.ua.

Deputatul Radei Supreme a Ucrainei, Irina Allahverdieva, membru al partidului ”Slujitorul poporului” a declarat un cadou în numerar de 5,3 milioane de grivne, se specifică în notificarea schimbării semnificative a valorii bunurilor personale în declarația electronica de avere din 4 septembrie. Fantasticul ”cadou fără seamăn” a fost oferit de  Surin Valerii. În aceeași zi de 4 septembrie curent, parlamentarul din partidul ”Slujitorul poporului” a declarat un alt ”cadou” din partea lui Surin - un ceas Defy Midnight de la producătorul elvețian Zenith în suma de 310 mii de grivne, potrivit sursei citate.

Pentru comparație - pensia minimă în Ucraina este de 1 854 de grivne. Ceasul costă 167 de pensii.

Valerii Surin conduce Uniunea fermelor piscicole din regiunea Nikolaev, iar Irina Allahverdieva - lucrează în Comisia parlamentară pentru politici financiare, fiscale și vamale.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 556


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți