Economie
Redactor: Mirela Amarie
26 iunie 2020

Străinilor li s-a permis să deschidă conturi în băncile ucrainene

Străinilor li s-a permis să deschidă conturi în băncile ucrainene

Cabinetul de Miniștri a aprobat rezoluția „Cu privire la implementarea unui proiect pilot privind introducerea și implementarea rezidenței electronice în Ucraina”. Decizia a fost aprobată în cadrul unei ședințe de guvern, ieri, 25 iunie.

Nota explicativă precizează că scopul rezoluției este introducerea unui mecanism pentru obținerea statutului de rezident electronic de către străinii interesați și apatrizi. Acest lucru se va întâmpla fără a fi necesară părăsirea țării de reședință și de a veni în Ucraina.

Străinii vor putea primi servicii administrative online și vor putea efectua alte acțiuni atât în ​​Ucraina, cât și în străinătate.

„Un rezident electronic are ocazia să deschidă un cont bancar, să primească servicii administrative online, să încheie contracte electronice etc.”, se arată în document.

Guvernul constată că o astfel de oportunitate pentru străini va avea un impact pozitiv asupra climatului investițional din Ucraina, intensificarea și dezvoltarea în continuare a economiei naționale, creșterea PIB-ului, creșterea veniturilor bugetului de stat și multe altele.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 219

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți