Economie
Redactor: Elvira Chilaru
16 noiembrie 2018

Străzile și trotuarele din Ujgorod vor fi curățate și măturate conform standardelor europene

Străzile și trotuarele din Ujgorod vor fi curățate și măturate conform standardelor europene

Capacitățile noului  „măturoi” modern de la producătorul german sau, mai degrabă, a echipamentelor, utilajelor și mașinilor care vor curăța, aspira praful de pe străzile, trotuarele conform standardelor europene au fost prezentate în orașul Ujgorod  pe Piața Sandor Petofi, parțial reconstruită.

După cum au spus reprezentanții companiei germane, ei demonstrează  mașinile în acțiune potențialilor  clienți, reprezentanților  municipalităților, chiar pe străzi. Cum funcționează mașinile  de aspirat s-a demonstrat  deja la Kiev, Lvov, Odessa, Mariupol, Dnepr, Harkov, Poltava. Managerii  orașului de pe râul Uj  intenționează să achiziționeze  echipamente noi de curățare, deoarece majoritatea  mașinilor din dotarea serviciilor comunale ale orașului  sunt depășite. Consiliul municipal studiază toate ofertele.

În ceea ce privește caracteristicile tehnice, mașina care a lucrat pe  Piața Sandor Petofi este o mașină mică, economă (consumă 2-2,5 litri de combustibil pe ora de lucru), are un filtru de buzunar, un cadru metalic solid, un sistem hidraulic de tracțiune în  spate și o clemă flexibilă pentru perii. Anvelopele de cauciuc solid permit îndeplinirea lucrărilor  non-stop pe toate tipurile de sol, chiar și pe trotuar. Este convenabil de utilizat, în special în zonele pietonale.

Se preconizează că în Ujgorod vor demonstra și modul în care funcționează mașinile de curățat  zăpada, produse  de aceeași firmă.

BucPress

 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 290

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți