Economie
Redactor: Elvira Chilaru
28 martie 2021

Tăieri ilegale de păduri în regiunea Transcarpatia

Tăieri ilegale de păduri în regiunea Transcarpatia
28 martie 2021

Tăieri ilegale de păduri în regiunea Transcarpatia

Managerii gospodăriei forestiere  din raionul Rahău (Rahiv) al regiunii Transcatpatia au permis tăierile ilegale pentru aproximativ 7 milioane  grivne

Procuratura regională Transcarpatică a intentat un proces în interesul statului privind despăgubiri pentru prejudiciile  cauzate mediului ca urmare a tăierilor ilegale.

S-a stabilit că unii oficiali ai întreprinderii de stat nu și-au îndeplinit îndatoririle  de serviciu  în mod corespunzător, drept urmare au permis tăierea ilegală a copacilor în zonele forestiere încredințate acestora. Potrivit calculelor și concluziilor expertizei de inginerie criminalistică și de mediu, pierderile statului în urma unor astfel de  acțiuni ale oficialilor s-au ridicat la aproximativ 7 milioane de grivne.

Întrucât întreprinderea nu a compensat  prejudiciul menționat în  bugetul  consiliului satului, parchetul a intentat un proces la Tribunalul Comercial din regiunea Transcarpatia . Procesul a fost deja deschis în acest dosar, transmite serviciul de presă al Procuraturii regionale Transcarpatia.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 543


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți