Economie
Redactor: BucPress
16 februarie 2022

Telefoanele mobile, tabletele și ceasurile inteligente din România, interzise în regiunea Cernăuți

Telefoanele mobile, tabletele și ceasurile inteligente din România, interzise în regiunea Cernăuți
16 februarie 2022

Telefoanele mobile, tabletele și ceasurile inteligente din România, interzise în regiunea Cernăuți

Direcția Principală a Serviciului de Stat pentru Siguranța Alimentelor și Protecția Consumătorilor din regiunea Cernăuți a interzis punerea în liberă circulație a telefoanelor mobile, tabletelor și ceasurilor inteligente din România, transmite Agenția de știri ACC.

„Specialiştii Direcţiei pentru Protecţia Consumatorului din cadrul Serviciului de Stat pentru Siguranța Alimentelor şi Protecţia Consumatorului din regiunea Cernăuţi au efectuat o inspecţie neprogramată a caracteristicilor produsului pe tip: echipament radio (ţara de origine – România), a cărui procedură de vămuire a fost suspendată în conformitate cu hotărârea Vămii Cernăuți”, se spune într-un comunicat al instituției.

Potrivit rezultatelor inspecției, s-a stabilit că produsele nu îndeplinesc cerințele de siguranță. În special, lipsește marcajul de conformitate cu reglementările tehnice, declarația de conformitate, datele de contact ale producătorului (importatorului), documentația tehnică nu este completată.

Drept urmare, punerea în liberă circulație a produselor a fost interzisă și a fost trimisă o notificare corespunzătoare autorității vamale.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1298


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți