Economie
Redactor: Elvira Chilaru
16 noiembrie 2020

Toți muncitorii sezonieri trebuie să părăsească Republica Cehă. Vizele nu mai sunt prelungite

Toți muncitorii sezonieri trebuie să părăsească Republica Cehă. Vizele nu mai sunt prelungite

Toți străinii ale căror vize Schengen deschise pe perioada muncii sezoniere au fost prelungite după 12 martie 2020, din cauza situației de urgență sunt obligați să părăsească Republica Cehă până cel târziu la 16 noiembrie 2020.

Informația ne-a survenit de la  Consulatul General al Republicii Cehe la Lviv.

Plecarea acestor cetățeni străini a fost prelungită până la 16.11.2020. Se atrage atenția că această perioadă nu va fi prelungită și, prin urmare, fiecare astfel de cetățean  străin este obligat să părăsească teritoriul statului unde este decretată starea de urgență  până cel târziu pe 16 noiembrie 2020. În caz contrar, va fi considerat ca aflându-se pe teritoriul țării în mod ilegal.

Din acest motiv, ne putem aștepta la o creștere a cererii de vize Schengen pentru ocuparea forței de muncă, inclusiv sezonieră. De acum înainte, consulatul intenționează să accepte nu 300, ci 400 de cereri pentru acest tip de viză în fiecare zi (prin centrele sale de viză din Lviv, Ujgorod și Ivano-Frankivsk).

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 443


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți