Economie
Redactor: Elvira Chilaru
02 noiembrie 2018

Transcarpaia: Ţigări de contrabandă ascunse într-un rezervor de combustibil special modificat

Transcarpaia: Ţigări de contrabandă ascunse într-un rezervor de combustibil special modificat

Noaptea trecută, la punctul de control și trecere a frontierei „Luzhanka", grănicerii din cadrul detașamentului serviciului de frontieră din Mukacevo, regiunea Transcarpatia, au depistat împreună  cu colaboratorii  Serviciului  Fiscal de stat în timpul unui control  al unui autovehicul produse de tutungerie  ascunse – informează Agenția BucPress.

Un tânăr  de 18 ani din Transcarpatia  a încercat să verifice vigilența colaboratorilor punctului de control și trecere a frontierei ucraineano-maghiare din raionul Beregovo. Tânărul intenționa să treacă frontiera cu un autoturism  „Volkswagen”.

În timpul unei inspecții meticuloase a mașinii, grănicerii împreună  cu vameșii  au găsit 515 pachete de diferite mărci de țigări în rezervorul de combustibil. Țigările și mașina  traficantului  ghinionist  au fost confiscate în ordinea stabilită. Țigările depistate ating valoarea  de circa  15.000 de grivne, iar vehiculul a fost  estimat la 62.000 de grivne.

Informația  a survenit  de la Serviciul de presă al detașamentului  din cadrul serviciului de frontieră Mukacevo, citată de corespondentul Agenției BucPress în regiunea Transcarpatia, Elvira Chilaru.

BucPress

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 290

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți