Economie
Redactor: Elvira Chilaru
14 iulie 2021

Transcarpatia: 2 oameni de afaceri au datorat bugetului aproape 12 milioane de grivne

Transcarpatia: 2 oameni de afaceri au datorat bugetului aproape 12 milioane de grivne
14 iulie 2021

Transcarpatia: 2 oameni de afaceri au datorat bugetului aproape 12 milioane de grivne

Angajații Departamentului pentru Combaterea Spălării Banilor din cadrul Serviciului Fiscal de Stat din Transcarpatia împreună cu angajații Departamentului Principal al SFS din regiune au stabilit faptele evaziunii fiscale a veniturilor primite de persoane fizice ca urmare a construcțiilor  și realizării  de bunuri imobiliare.

S-a stabilit că doi cetățeni au desfășurat în mod sistematic activități economice legate de construcția și vânzarea de bunuri imobiliare fără înregistrarea de stat ca entități de afaceri – persoane fizice - antreprenori. În perioada de verificare  acești indivizi au primit venituri din tranzacții imobiliare în valoare de peste 20 milioane grivne și, respectiv, 15 milioane grivne.

Drept  urmare a acțiunilor lor, obiectele impozitării nu au fost declarate și nu au fost plătite impozite în valoare totală de 6,9 milioane grivne  și 5 milioane grivne.

În prezent, faptele constatate ale încălcărilor au fost transferate spre procesare către Serviciul Fiscal de Stat din regiunea Transcarpatia  în cadrul procedurilor penale inițiate pe baza infracțiunilor prevăzute la partea 2 a art. 212 din Codul penal al Ucrainei, informează serviciul de presă al Departamentului Fiscal în regiunea Transcarpatia.

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 333


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți