Economie
Redactor: Elvira Chilaru
11 septembrie 2020

Transcarpatia: 4.000 de persoane au fost angajate în câmpul muncii în perioada carantinei

Transcarpatia: 4.000 de persoane au fost angajate în câmpul muncii în perioada carantinei

În perioada de carantină, Serviciul Regional de Ocupare a Forței de muncă din Transcarpatia  continuă să lucreze și să ofere clienților săi întreaga gamă de servicii definite de activitatea lui, în conformitate cu anumite standarde de siguranță.

Numărul persoanelor angajate cu asistența serviciului regional de ocupare a forței de muncă pentru perioada ianuarie-august 2020 este de 7,8 mii de persoane, dintre care aproximativ patru mii au fost angajate în perioada de carantină.

Foștii șomeri și-au găsit de lucru în industria prelucrătoare, comerț cu ridicata și cu amănuntul, repararea autovehiculelor și motocicletelor, transport, activități poștale și de curierat, agricultură, silvicultură și pescuit etc.

Cel mai mare număr de persoane angajate în câmpul muncii sunt în raionul Teaciv (Teceu) (772 persoane), Rahiv(Rahău)  (667 persoane), Ujgorod (430 persoane) și în raionul Mucacevo - 398 persoane, informează  Centrul Regional de Ocupare a Forței de Muncă din Transcarpatia.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 130

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți