Economie
Redactor: Elvira Chilaru
05 ianuarie 2021

Transcarpatia: Festivalul "Vinul Roșu - 2021" va avea loc online. Pentru achiziționarea vinurilor va fi creat un site

Transcarpatia: Festivalul
05 ianuarie 2021

Transcarpatia: Festivalul "Vinul Roșu - 2021" va avea loc online. Pentru achiziționarea vinurilor va fi creat un site

Festivalul vinului va avea loc online în perioada 12-14 ianuarie, potrivit site-ului oficial al Consiliului municipal Mucacevo.

Anterior se vorbea despre  anularea festivalului din cauza introducerii unei carantine stricte  în Ucraina începând cu  8 ianuarie.

În cele din urmă, organizatorii au decis să transforme „Vinul roșu - 2021” într-un festival online. Spectatorii vor putea comanda produsele unuia dintre cei 30 de vinificatori de pe site-ul  creat  special pentru festival, vor vedea cum funcționează comisia de degustare și vor  primi sfaturi cu privire la procesul de selecție și degustare a vinului. Formatul evenimentului online - transmisiuni online, live sau inserții înregistrate - este încă în curs de elaborare.

Se va reaminti că Festivalul Vinului Roșu timp de a  25 de ani a avut loc în Parcul Victoriei din Mucacevo. Evenimentul a fost fondat în 1996 și a devenit cel mai mare festival al vinului din Ucraina. În 2018, Vinul Roșu a adunat aproape 120.000 de invitați. La festivalul gastronomic pot fi gustate pe lângă vinul autentic transcarpatic - vin fiert, diverse tincturi, miere, kebab din carne de porc, bograci, brânză și cartofi la cuptor,  starea de spirit fiind creată de obicei de trupe muzicale și colindători locali.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 455


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți