Economie
Redactor: Elvira Chilaru
03 august 2021

Transcarpatia – lider la numărul de "eurorable" vămuite

Transcarpatia – lider la numărul de
03 august 2021

Transcarpatia – lider la numărul de "eurorable" vămuite

Conform statisticilor,  în perioada 1-31 iulie curent, au fost înmatriculate 2.797 de vehicule și s-au plătit aproape 92 milioane grivne în buget.

De asemenea, în primele cinci regiuni în ceea ce privește devamarea „eurorablelor” se numără: Vama Kiev - 1.539 mașini, Vama Odesa - 1.487 mașini, Vama Cernăuți - 1.455 mașini și Vama Lviv - 804 mașini, informează Serviciul Vamal din Transcarpatia.

În total, timp de o lună și jumătate, din 15 iunie până în 31 iulie, au fost înmatriculate  3.646 de  autoturisme pe numere europene, iar cetățenii au completat bugetul cu peste 122 milioane de grivne  (plăți vamale).

Potrivit Serviciului Vamal de Stat, într-o lună și jumătate, peste 17.000 de autoturisme cu „plăcuțe de înmatriculare euro” au fost înmatriculate în tot sistemul vamal și s-au plătit mai mult de 600 milioane grivne  către trezoreria statului.

Vom reaminti, că începând cu 15 iunie, proprietarii de „eurorable” beneficiază de posibilitatea provizorie de  a efectua vămuirea simplificată a vehiculelor lor și de a plăti o sumă mai mică de impozite și taxe și alte plăți obligatorii.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 350


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți