Economie
Redactor: Elvira Chilaru
27 septembrie 2021

Transcarpatia: Poliția a reținut paznici înarmați la o plantație de canabis de 300 de metri pătrați

Transcarpatia: Poliția a reținut paznici înarmați la o plantație de canabis de 300 de metri pătrați
27 septembrie 2021

Transcarpatia: Poliția a reținut paznici înarmați la o plantație de canabis de 300 de metri pătrați

Ofițerii Departamentului de Poliție al raionului Mucacevo  au constatat  că un grup de infractori au cultivat o plantație de canabis între satele Kolcino și Cinadievo.

Poliția a reținut doi paznici înarmați și i-a plasat într-un centru de detenție temporară.

Ofițerii de poliție și ofițerii echipei de intervenție rapidă a administrației raionale Mucacevo au descoperit o plantație impunătoare  de plante care conțin droguri. Între așezările Kolcino și Cinadievo, lângă râul Obava, pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați, infractorii au cultivat  o plantație de canabis.

Polițiștii au găsit și confiscat aproximativ 120 de tufe de canabis, fiecare cu o înălțime de 2 metri. Plantația era departe de localități  și drumuri și era destul de greu de depistat.

Teritoriul a fost păzit de doi bărbați înarmați, locuitori din Cinadievo. Paznicii  locuiau într-un cort chiar în câmp, în mijlocul cânepei. Poliția a confiscat mai multe arme albe  de oțel și o pușcă cu alezaj neted.

O inspecție a terenului a demonstrat că plantația a fost dotată  cu mașini agricole specializate și sistem de udare automată a plantelor.

Polițiștii au confiscat toate probele fizice și au trimis expertului  pentru anchetă. Inculpații înșiși au fost reținuți și plasați într-un centru de detenție temporară, iar pe baza infracțiunii, anchetatorii au deschis proceduri în conformitate cu partea 2 a art. 310 din Codul penal al Ucrainei (Semănatul sau cultivarea macului somnifer  sau a cânepei). Suspecții  se confruntă cu până la șapte ani de închisoare.

Poliția identifică în prezent alți posibili complici în activitățile ilegale și află în ce scop inculpații au cultivat atât de multe plante care conțin droguri.

Ancheta asupra dosarului continuă, informează departamentul de comunicare al poliției din regiunea Transcarpatia.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 158


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți