Economie
Redactor: Elvira Chilaru
05 august 2021

Transcarpatia: Polițist de frontieră, reținut sub acuzaţia de luare de mită

Transcarpatia: Polițist de frontieră, reținut sub acuzaţia de luare de mită
05 august 2021

Transcarpatia: Polițist de frontieră, reținut sub acuzaţia de luare de mită

În Transcarpatia a fost reținut un polițist de frontieră care pentru o mită de peste 2,5 mii de dolari a fost de acord să ajute contrabandiștilor de țigări.

La 4 august 2021, sub îndrumarea procedurală a Parchetului specializat  din sfera militară și de apărare din Regiunea de Vest a Ucrainei, un polițist  de frontieră al unuia din detașamentul de frontieră Mucacevo a fost reținut pentru extorsiune și câștig ilegal (part.3 din art. 368 din Codul penal).

Potrivit anchetei, polițistul de frontieră a primit mită de 2.520 dolari pentru a facilita trecerea ilegală a produselor de tutungerie  peste granița de stat a Ucrainei către Ungaria.

Continuă acțiunea de investigație. Infracțiunea de luare de mită a fost descoperită de procurori, împreună cu anchetatorii Departamentului teritorial al DBR (Biroul de Stat pentru Investigații al Ucrainei), situat în Lviv, împreună cu angajații celui de-al cincilea departament operațional (situat în Ujgorod) al DBR din Lviv, informează Parchetul specializat în sferele militare și de apărare din regiunea vestică a Ucrainei.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 531


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți