Economie
Redactor: Elvira Chilaru
03 februarie 2021

Transcarpatia se află pe locul 16 în ratingul oportunităților de afaceri

Transcarpatia se află pe locul 16 în ratingul oportunităților de afaceri
03 februarie 2021

Transcarpatia se află pe locul 16 în ratingul oportunităților de afaceri

Potrivit studiului Regional Doing Business - 2020, cea  mai confortabilă  pentru  afaceri în 2020 a fost regiunea Jitomir. Ultima treaptă pe scara clasamentului este ocupată de  regiunea Kiev (studiată separat de capitală), regiunea Lugansk (studiu asupra  orașului  Severodonețsk), regiunea Harkov, regiunea Herson, regiunea Hmelnytsky și regiunea Mykolayiv.

Transcarpatia se află pe locul 16 cu un total de 321 de puncte. Prioritate are  regiunea Kirovograd, iar mai jos de Transcarpatia  sunt regiunile  Cerkasy și Odessa.

Evaluarea „Regional Doing Business - 2020” este determinată de cantitatea de puncte obținute de centrul regional în șase componente: începerea unei afaceri, plata impozitelor locale, înregistrarea terenurilor, conectarea la rețea, obținerea autorizațiilor de construire și serviciile  electronice. Evaluarea a fost efectuată în conformitate cu metodologia adaptată a Băncii Mondiale, pe baza unui sondaj al întreprinzătorilor ucraineni, la care au participat 1.754 de respondenți din 25 de regiuni și din orașul Kiev.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu


Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 308


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți