Economie
Redactor: Elvira Chilaru
12 septembrie 2020

Transcarpatia: Ujgorod – printre liderii ratingului Indicele competitivității orașelor ucrainene

Transcarpatia: Ujgorod – printre liderii ratingului Indicele competitivității orașelor ucrainene

Orașul  Ujgorod a devenit liderul ratingului „Indicele competitivității orașelor din Ucraina 2019/2020” în două componente - „Valoarea  respectării legislației ” și „Impozite și taxe”. Indicele este determinat prin analiza multor parametri pentru a evalua climatul de afaceri din orașe, inclusiv eficiența autogestiunii economice.

Cercetarea este realizată de Institutul pentru cercetare economică și consultanță politică din cadrul programului USAID Economie Competitivă din Ucraina printr-un subcontract cu Info Sapiens (INFO SAPIENS LLC). Anul acesta au participat 23 de centre regionale din Ucraina, în total aproximativ 5 mii de antreprenori.

Evaluarea a fost prezentată cu o zi înainte la Kiev la Centrul de presă ucrainean de criză.

Ujgorodul  a fost numit lider în ceea ce privește valoarea respectării legislației, deoarece participanții la sondaj - antreprenorii, petrec aproape de două ori mai mult timp decât media națională pentru respectarea reglementărilor locale și doar o medie de 2,5% din venitul anual, în timp ce indicatorul mediu e de 3,7% .

De asemenea  urbea de pe râul Uj  a fost prima care a fost apreciată la componentul  „Impozite și taxe”. Rezultatul înalt  al orașului a fost asigurat de o combinație de factori precum costuri reduse de impozitare, costuri reduse de timp pentru administrarea impozitelor și taxelor, taxe locale mai puțin împovărătoare și disponibilitatea de beneficii pentru impozite și taxe locale, potrivit Consiliului municipal al orașului Ujgorod.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 172
Разом, у безпеці! День європейської співпраці 2020

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți