Economie
Redactor: Elvira Chilaru
06 decembrie 2021

Transcarpatia: Va fi semnat un acord privind construirea unei întreprinderi de sortare a deșeurilor

Transcarpatia: Va fi semnat un acord privind construirea unei întreprinderi  de sortare a deșeurilor
06 decembrie 2021

Transcarpatia: Va fi semnat un acord privind construirea unei întreprinderi de sortare a deșeurilor

Transcarpatia se află la etapa finală a semnării unui acord privind construirea unei întreprinderi  de sortare a deșeurilor.

Această informație a fost lansată în timpul unei întâlniri de lucru cu șeful regiunii Szabolcs-Szatmár-Bereg, Oscar Shestak din Nyíregyháza de președintele Consiliului Regional Transcarpatic, Volodymyr Ciubirko.

Valoarea totală a proiectului, cunoscut sub numele de ZeroWaste ("Zero Waste"), care presupune construirea unui depozit de deșeuri solide și a unei fabrici de sortare a deșeurilor în satul Yanoshi, raionul Beregovo, este de 7,5 milioane de euro, din care aproximativ 5 milioane de euro. au fost deja învestite. Restul finanțării este așteptat de la guvernul ungar.

Potrivit Consiliului Regional Transcarpatia, implementarea acestui prim proiect de sistem va rezolva problema deșeurilor solide în raionul  Beregovo și o parte din raionul Hust. Proiectul este, de asemenea, conceput pentru a schimba situația blamabilă când tone de plastic și alte deșeuri curg din Ucraina către UE peste râu.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 178


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți