Economie
Redactor: Elvira Chilaru
23 septembrie 2020

Transcarpatienii au cumpărat în august mașini noi în valoare de circa 3 milioane USD

Transcarpatienii au cumpărat în august mașini noi în valoare de circa 3 milioane USD
23 septembrie 2020

Transcarpatienii au cumpărat în august mașini noi în valoare de circa 3 milioane USD

În august, 90 de mașini noi au fost înmatriculate în orașul Ujgorod și regiunea Transcarpatia. Costul total al achiziționării de mașini noi în regiune a fost de 3 milioane de dolari.

Printre mărci, liderul vânzărilor a fost marca japoneză Toyota. În Transcarpatia, 20 de mașini ale acestei mărci au fost înregistrate în valoare de 650 de mii de dolari, fără a lua în considerare costul echipamentelor suplimentare. Cele mai populare trei mărci sunt Skoda și Renault, informează  site-ul de vânzări auto RST.ua.

În clasamentul modelelor, pe primul loc, luna trecută, în regiune se afla un sedan Toyota Camry. Pe lângă el, Skoda Octavia și Toyota RAV4 au fost populare.

Dintre toate mașinile înmatriculate, 67% erau crossover-uri. 35% sunt mașini cu motoare diesel, iar capacitatea medie a motorului a fost de 2,1 mii de centimetri cubi.

În total, în luna august au fost înmatriculate 7.000 de mașini noi în Ucraina. Costul total al achizițiilor de mașini noi  s-a ridicat la 210 milioane de dolari SUA. Dintre aceste mașini - 5 mii de crossover-uri, ceea ce reprezintă aproape 75% din piața totală a mașinilor. Ucrainenii au cumpărat și mașini premium: Rolls-Royce Cullinan, Bentley Continental GT, Mercedes-Benz GT AMG, cinci Porsche 911 și opt mașini electrice Porsche Taycan.

Amintim, în iulie în Ujgorod și regiunea Transcarpatia  au fost înmatriculate 100 de mașini noi. Costul total al achiziționării de mașini noi în regiune a depășit atunci 3 milioane de dolari.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 417


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți