Economie
23 septembrie 2021

Trei persoane cercetate pentru dare de mită în regiunea Cernăuți

Trei persoane cercetate pentru dare de mită în regiunea Cernăuți
23 septembrie 2021

Trei persoane cercetate pentru dare de mită în regiunea Cernăuți

În regiunea Cernăuți, trei persoane sunt suspectate de implicarea în organizarea de dare de mită în suma de 600 mii de grivne unor persoane de la administrația regională de stat.

 

Plăți necuvenite și mită. Un funcționar al Serviciului de exploatare a drumurilor și directorii a două companii din regiune sunt suspectate în infracțiune prin mită de 600 mii de grivne, se comunică pe site-ul Procuraturii regiunii Cernăuți.

Un angajat al departamnetului regional de administrare şi exploatare a drumurilor este suspectat că ar fi intermediat primirea mitei de către un funcționar, iar șefii companiilor private s-au implicat în această infracțiune prin emiterea unor documente false.

Potrivit anchetei, în luna aprilie curent, un funcționar din cadrul administrației regionale ar fi primit mită de 600 de mii de grivne pentru încheierea unui contract cu o firmă ce urma să execute lucrări de reparații drumuri. Pentru a camufla această afacere,  au fost implicate alte trei persoane care sunt suspectate pentru dare de mită.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 358


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți