Economie
Redactor: Elvira Chilaru
08 mai 2022

Ucraina: Biroul de Investigații de Stat a blocat schema de spălare a banilor prin Rusia și Belarus

Ucraina: Biroul de Investigații de Stat a blocat schema de spălare a banilor prin Rusia și Belarus
08 mai 2022

Ucraina: Biroul de Investigații de Stat a blocat schema de spălare a banilor prin Rusia și Belarus

Biroul de Investigații de Stat a dezvăluit organizatorii retragerii ilegale a fondurilor de afaceri rusești și belaruse din Ucraina, care ar putea fi naționalizate și direcționate către nevoile Forțelor Armate.

Acest lucru a fost raportat de serviciul de presă al DBR. „Biroul a descoperit un grup de infractori în timpul activităților de filtrare a cetățenilor ruși și posibili membri ai Grupurilor de Sabotaj și  de Recunoaștere. Organizatorii aveau mai multe pașapoarte pe diferite nume. Înainte de agresiune, dealerii erau angajați în spălarea banilor, minimizând povara fiscală și retrăgând fonduri printr-un centru de conversie afiliat”, se arată în comunicat.

Se observă că atacatorii au folosit conexiuni corupte în înregistrarea și alte organe ale puterii  pentru a obține pașapoarte ucrainene și alte documente.

Aproape 1,5 milioane de dolari și 150.000 de euro au fost confiscate în timpul perchezițiilor în casele și birourile infractorilor. Acțiunile de investigații sunt în curs de desfășurare.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 182


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți