Economie
02 decembrie 2021

Ucraina: Copiii vor beneficia de 10 mii de dolari la atingerea majoratului

Ucraina: Copiii vor beneficia de 10 mii de dolari la atingerea majoratului
02 decembrie 2021

Ucraina: Copiii vor beneficia de 10 mii de dolari la atingerea majoratului

Resursele naturale aparțin întregului popor. ”Pașaportul economic” promis de președintele Volodimir Zelenski pentru fiecare copil, care s-a născut în Ucraina începând cu anul 2019, le va  permite acestora să acumuleze până la atingerea vârstei de 16 ani câte 10 mii de dolari americani (aproximativ 273 mii de grivne).

Totodată, cu probabilitate de acești bani vor beneficia doar cei născuți începând cu anul 2019, a declarat recent președintele Comitetului parlamentar pentru Finanțe, Politică Fiscală și Vamală, Daniil Getmanțev, citat de Delo.ua. Parlamentarul ucrainean a specificat faptul că banii în conturile copiilor, probabil, vor fi decontați nu numai din chiria pentru utilizarea resurselor minerale. Anual în Ucraina se nasc aproximativ 300 de mii de copii, nu exclud fatul că vor fi decontați bani nu doar din exploatările resurselor minerale. Posibil, din privatizarae, din TVA la import”,  aspecificat Getmanțev.

Copiii vor avea posibilitatea să folosească banii de pe cont, după atingerea vârstei de18 ani, a anunțat Președintele Volodimir Zelenski.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 478


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți