Economie
Redactor: Marin Gherman
21 mai 2020

Ucraina deschide granițele cu statele UE și R.Moldova

Ucraina deschide granițele cu statele UE și R.Moldova

Guvernul Ucrainei a decis să deschidă 66 de puncte vamale internaționale la frontiera cu Moldova și Uniunea Europeană, a căror activitate a fost oprită pentru o stopa răspândirea Covid 19. Decizia a fost luată miercuri de Guvernul din Ucraina.

„Guvernul ucrainean deschide toate punctele vamale internaționale, cu excepția celor de la frontiera cu Federația Rusă și Belarus", a declarat deputatul Oleksii Gonciarenko.

Proiectul guvernamental adoptat miercuri prevede reluarea activităţii la 66 de puncte vamale de trecere a frontierei cu R.Moldova, Polonia, Ungaria, Slovacia și România. La începutul lunii mai, Ucraina a deschis deja punctul de control Shegini la granița cu Polonia.

Reamintim că pe data de 7 aprilie, ca măsură de combatere a răspândirii coronavirusului, Ucraina a închis punctele vamale, păstrând activitatea a 19 din 230 de puncte vamale pentru transportului internațional. Ulterior, încă zece puncte vamale de la granița cu R. Moldova, Polonia și România au fost închise.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 2304


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți