Economie
Redactor: Elvira Chilaru
23 aprilie 2022

Ucraina restricționează importul de mașini pentru nevoi personale prin doar 7 puncte vamale

Ucraina restricționează importul de mașini pentru nevoi personale prin doar 7 puncte vamale
23 aprilie 2022

Ucraina restricționează importul de mașini pentru nevoi personale prin doar 7 puncte vamale

Începând cu 25 aprilie, va fi posibilă importarea de mașini în Ucraina pentru nevoi personale doar prin șapte puncte de control. Acest lucru a fost anunțat pe pagina sa de Facebook de către ministrul adjunct al infrastructurii al Ucrainei, Mustafa Nayem.

Potrivit acestuia, la opt zile de la introducerea regimului preferențial pentru importul de mașini în Ucraina au fost importate 14,3 mii de mașini, inclusiv - BMW X5, Mercedes-Benz S-Class, Audi Q7 2022 și Cadillac Escalade pentru 3,1 milioane UAH .

„Înmatricularea vehiculelor noi necesită în mod obiectiv timp, motiv pentru care voluntarii cu bunuri umanitare – echipamente pentru soldați, alimente și medicamente – stau la cozi lungi timp de câteva zile”, a spus Nayem.

Întrucât legislația UE nu permite benzi separate pentru bunuri umanitare, Ucraina va rezolva problema limitând funcționarea punctelor de control. Din 25 aprilie se vor putea importa mașini din următoarele puncte: „Uhryniv”, „Hrushev”, „Smilnytsia”, „Ustyluh” (granița cu Polonia), „M. Berezny” (granița cu Slovacia), „Dzvinkove”, „Kosino” (granița cu Ungaria).

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1676


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți