Economie
Redactor: Mirela Amarie
12 noiembrie 2021

Ucraina solicită din nou asistență de urgență pentru furnizarea de energie electrică

Ucraina solicită din nou asistență de urgență pentru furnizarea de energie electrică
12 noiembrie 2021

Ucraina solicită din nou asistență de urgență pentru furnizarea de energie electrică

Ucraina a solicitat din nou asistență de urgență din partea sistemului energetic slovac în valoare de 100 MW. Acest lucru a fost raportat de serviciul de presă al operatorului rețelei electrice  a companiei de stat „Ukrenergo” pe Facebook.

 „Centrul de control al companiei naționale de energie „Ukrenenergo” pentru a asigura siguranța operațională și pentru a evita deconectarea consumatorilor de la centrala electrică Burștin a activat asistență de urgență de la sistemul energetic slovac de 100 MW”, citim în

Se observă că motivul acestui ajutor a fost oprirea de urgență din cauza fistulelor din cazane la orele 04:14 a Unității №9 și la 08:24 a Unității №4 a centralei Burștin. Ca urmare, de la ora 13:00, 4 unități de la această centrală, aflată în raionul Ivano-Frankivsk, erau în reparații de urgență, iar alte 3 erau în reparații curente. Doar 5 unități de Burștin TPP au rămas în prezent în funcțiune.

 „În consecință, pentru a acoperi nevoile de energie electrică ale altor consumatori din zona centralei Burștin, compania națională „Ukrenergo” a activat asistență de urgență. În același timp, înainte de activarea asistenței de urgență, unitatea electrică nr.2 a fost scoasă din reparații înainte de termen”, a adăugat compania de stat „Ukrenergo”.

După ce unitatea va fi încărcată la o capacitate de 100 MW, asistența de urgență pentru centrala Burștin va putea fi dezactivată.

Vă reamintim că, la începutul lunii noiembrie, Ucraina a solicitat asistență de urgență de la sistemul energetic al Belarusului în valoare de 500 MW și din Slovacia în valoare de 100 MW.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 323


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți