Economie
Redactor: Elvira Chilaru
14 octombrie 2021

Ucrainenii pot călători cu trenul doar cu un test PCR sau cu un certificat de vaccinare anti-COVID-19

Ucrainenii pot călători cu trenul doar cu un test PCR sau cu un certificat de vaccinare anti-COVID-19
14 octombrie 2021

Ucrainenii pot călători cu trenul doar cu un test PCR sau cu un certificat de vaccinare anti-COVID-19

Pasagerii SA „Ukrzaliznytsia” (Căile ferate din Ucraina) trebuie să aibă un certificat de vaccinare sau un test PCR negativ.

Conform regulilor actualizate ale Cabinetului de Miniștri, în perioada de carantină, din 21 octombrie, transportul feroviar pe distanțe lungi la nivelurile „galben” și „roșu” va fi permis pasagerilor cu condiția să aibă: bilet de călătorie; document de identitate (lista acestor documente este aprobată prin ordinul Ministerului Transporturilor și Comunicațiilor); un document privind obținerea a cel puțin unei doze de vaccin împotriva COVID-19; sau un document care confirmă primirea unui curs complet de vaccinare (certificat internațional, intern sau străin de vaccinare împotriva COVID-19); sau un test PCR negativ sau un test rapid pentru detectarea antigenului coronavirus SARS-CoV-2, care este valabil 72 de ore (începând cu momentul urcării în tren).

Pasagerilor cu vârsta sub 18 ani nu li se cere să dețină documentele de mai sus, cu excepția unui document de călătorie și a unui document de identitate.

SA „Ukrzaliznytsia” va controla disponibilitatea acestor documente împreună cu biletul și documentul de identificare la intrarea în vagon. În absența documentelor de mai sus, însoțitorul de tren  sau administratorul are dreptul de a nu permite călătoria. Rambursările pentru biletele cumpărate în caz de anulare a călătoriei se fac în conformitate cu regulile transportului de călători.

SA „Ukrzaliznytsia” va asigura, de asemenea, disponibilitatea certificatelor de vaccinare sau a testelor PCR negative pentru angajați. El lucrează, de asemenea, la implementarea punctelor mobile de testare expres la cele mai mari stații de cale ferată din țară.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 311


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți