Economie
Redactor: Elvira Chilaru
24 ianuarie 2022

Ucrainenii pot să-ți cumpere medicamente pe banii de la stat pentru vaccinare

Ucrainenii pot să-ți cumpere medicamente pe banii de la stat pentru vaccinare
24 ianuarie 2022

Ucrainenii pot să-ți cumpere medicamente pe banii de la stat pentru vaccinare

Cabinetul de Miniștri al Ucrainei a adoptat o rezoluție care extinde programul eSupport asupra medicamentelor. Potrivit Ministerului Sănătății, din 24 ianuarie, ucrainenii cu vârsta peste 60 de ani vor putea cheltui 1.000 de grivne primite pentru vaccinarea împotriva COVID-19 pentru a cumpăra medicamente din farmacii.

„Guvernul le-a oferit persoanelor cu vârsta peste 60 de ani posibilitatea de a cheltui bani pe un curs de bază de vaccinare împotriva coronavirusului pentru a cumpăra medicamente. Această grupă de vârstă este un grup de risc și are boli cronice concomitente care necesită achiziționarea de medicamente suplimentare. Acum ele pot fi achiziționate din eSupport”, a spus ministrul Sănătății Viktor Lyashko.

Potrivit raportului, ucrainenii cu vârsta peste 60 de ani vor putea cumpăra medicamente prin programul eSupport din farmacii și farmacii online. Se va putea cumpăra orice medicamente permise pentru utilizare în Ucraina, atât cu prescripție medicală, cât și fără aceasta, a adăugat Ministerul Sănătății.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 463


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți